BROWS

wenkbrauwen

Mooi in shape gebrachte wenkbrauwen geven je een frisse en verzorgde uitstraling. De vorm van je wenkbrauwen is een aanwinst voor je uiterlijk. Het kan je gezichtsvorm flatteren, je gelaatstrekken in balans brengen en je ogen omlijsten. Bij Wink! ben je aan het juiste adres om je wenkbrauwen in vorm te krijgen want wat de trends ook zijn, het is belangrijk dat de vorm bij je gezicht past. 

henna brows.

methode

 

Bij Henna brows kleuren we niet alleen de haartjes maar ook de huid, waardoor je tot maximaal 2 weken perfect opgemaakte wenkbrauwen hebt. We shapen eerst de wenkbrauwen door middel van Threading.

Wanneer de wenkbrauw de juiste vorm heeft verven we deze met de henna in de gewenste kleur. 

De verf blijft gemiddeld 3 tot 4 weken mooi op de haartjes en maximaal 2 weken op de huid. Dit is erg afhankelijk van het huidtype en de omstandigheden.

brows2go.

mooi resultaat

Na de henna brows of brow2go behandeling zijn je wenkbrauwen strak gestyled, mooi van kleur en passend bij je gezicht. Na het reinigen van je make-up heb je nog steeds mooie wenkbrauwen, hoe fijn is dat? En dat dag in dag uit. Na vier weken zal de aangebrachte verf gaan vervagen en raden we je aan om de behandeling te herhalen. Zo blijf je gegarandeerd van mooie en verzorgde wenkbrauwen en heb jij daar zelf geen omkijken meer naar.

methode

Wij shapen je wenkbrauwen door middel van wax of touw, het zogeheten threading en daarnaast kleuren wij het met  speciale verf waarbij alleen de haartjes worden gekleurd. De verf geeft een natuurlijke look en blijft ongeveer vier weken  zitten.  Hierna ben je uiteraard altijd welkom om dit  bij te laten werken.

 
 

© 2018 Created by Studio De Haarlemsche Werken