lashes.

Wimper extensions

Of je nu gaat voor een glamourlook of een meer natuurlijke oogopslag, met onze extensions is alles mogelijk. Ideaal voor de vrouw die zich niet elke ochtend wil opmaken maar toch verzorgd voor de dag wil komen. De extensions zijn bestand tegen water en zon, dus ook ideaal voor de vakantie. Ook zijn deze praktisch gewichtloos, je voelt ze dus niet zitten. Wij hanteren twee methodes; One by one  en Russian volume.

 

one by one.

methode

Bij Wink werken wij met twee verschillende technieken. Russian volume en one by one. Bij de one by one techniek plaatsen wij één extension op elke wimper dat een zeer natuurlijk resultaat geeft.

 

Bij beide technieken worden de extensions met een speciale bonder bevestigd die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de eigen wimpers. ​Wij maken gebruik van de Feather lashes. Dit is een meer luxe behandeling met speciale oogpads en hoogwaardige wimpers die zachter aanvoelen. Deze zijn 70% lichter dan de Basic waardoor deze ook lichter aanvoelen, vollere sets geven en langer blijven zitten. De behandeling is geheel pijnloos en duurt ongeveer 60 minuten bij de one by one extensions. Een nieuwe oogopslag heb je dus zo geregeld.

russian volume.

methode

Bij de Russian volume plaatsen wij in een waaiervorm twee tot zes extensions op één wimper voor een echte glamourlook met extreem veel volume. 

De behandeling is geheel pijnloos en duurt ongeveer 120 minuten bij de Russian Volume.

Voor het mooi behouden van je wimperextensions adviseren wij om ze elke twee á drie weken te laten bijvullen. Ook is het belangrijk om de extensions goed te verzorgen, daarom onderstaande tips:

  • Gebruik geen make up producten/ removers op oliebasis, hierdoor wordt de lijm zwak en zal de extension sneller uitvallen. In onze salon verkopen wij mascara, eyeliner en removers op waterbasis die wél gebruikt kunnen worden.

  • Haal de extensions er niet zelf af maar laat dat door ons doen.

  • Borstel je wimpers met het meegekregen kammetje na het slapen en douchen om ze in goede conditie te houden.

  • was de wimpers met de speciale shampoo die verkrijgbaar is in de salon.

Wat zijn
featheR extensions

Het verschil tussen Basic en Feather extensions zit vooral in de behandeling en het gebruik van het materiaal. Feather is een meer luxe behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale oogpads en hoogwaardige wimpers die zachter aanvoelen. Deze zijn 70% lichter dan de Basic waardoor deze ook lichter aanvoelen, vollere sets geven en langer blijven zitten.

 
 

© 2018 Created by Studio De Haarlemsche Werken