infralash eyeliner.

De ogen zijn de blikvangers van het gezicht. Door een infralash eyeliner krijg je een sprekendere blik. De infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimpers. Eventueel kan het lijntje ook iets dikker boven de wimpers aangezet worden.

Fijn om te weten:

Wij maken gebruik van verdovende zalf

perfect lips.

methode

Perfect lips is en methode waarbij we de lippen met een heel natuurlijk effect volledig inkleuren. Afhankelijk van je wensen kunnen we de lippen optisch voller maken, de contouren accentueren en symmetrie terugbrengen.

De vorm en de kleur gaat volledig in overleg. Het pigment blijft ongeveer 2 tot 3 jaar mooi. Om ze mooi te houden kun je ook een touch up behandeling boeken. Dit kan al vanaf 3 tot maximaal 18 maanden.

mooi resultaat

Bij Wink doen wij alles volgens de hygiënische standaard en regels van de GGD. Na de eerste behandeling kom je na minstens 4 tot maximaal 6 weken terug voor een touch up. Deze is bij de prijs inbegrepen. Plekjes waar het pigment minder heeft gepakt worden bijgewerkt. Ook kunnen er nog kleine vormcorrecties plaatsvinden. Zo zorgen wij ervoor dat je een mooi en perfect eindresultaat hebt.

 

© 2018 Created by Studio De Haarlemsche Werken